Saturday, February 13, 2010

NEW ME


TAHUN NIE 2010
hope a better year 4 me. and this is my expired year 4 it. i decided to move on without it. tak sangka semudah ini i dpt lepaskan sesuatu yg tak terfikir akan dilepaskan dulu. dengan rela hati aku lepaskan whether it want or not, it its problem. but still tengah heeling gak. sakit oo. tq to u dear 4 helping me to recover. hidup lebih aman tenteram n jalan hidup kat depan nuhh dah dapat plan ngan baik. me n my own self jerr. Alhamdulillah to all my friends who help me so much pedihnya dah hilang adelah sikit2 rasa sengal. tq to all my big lab family. Terutama kak yati, kak nor, imah, kak K banyak sangat diaorng tolong selamatkan aku dari kegelapan huhu ganas ayat tuhh. and the most person i have to thank is 2 u. u know who are u kan. :) tq 4 Encik teddy yg maha besar tuu. i bet just some have that surprises as i have. besar gile sampai tak muat katil. ape pun 2010 aku nak mula buku baru buku lame kene bakar kot supaya tak der bukti2 yg akan merosakkan diri sendiri lagi.taubat tak nak lagi cari pasal dng kaum tu. Thank u semua...

Wednesday, February 10, 2010

GENTING TINGGI-CUTI-CUTI PERISTIWA

Cuti peristiwa ari tuuu sempat gi gi genting. naik genting ngan jonny ngan 2 sekutu kuat bab bejalan nie boleh diaorng ckp i nie gila takder perasaan. naik semua benda termasuk main rollercouster dengan perasaan kosong. tak jerit tapi ketawan orng kar sebelah. apa dah jadi kat aku nie.... dah mati ke hati nie. Auww........... tapi mmg best enjoy habis ngan FK n nora.

Tuesday, January 19, 2010

cuti2 malaysia


sambutan new year 2010 ngan FK n ...... huhahahahah kak no tau

nie gambar kat putrajaya. langkah paling berani di buat untuk taun ini. kalau kantaoi sesuailah dngan lagu tema blog nie.

tengah demam, tapi sempat gak gi mandi ayaq tejun ulu yem..... betiga fk n cik puan

nie kat melake... hahaha jauh ooo satu ari penuh aktiviti n skandal. meriam2 nie penuh maknanya tau. tak taulah yg mana nak meletup dulu.

sedap ooo asam pedas niee. dah dua minggu x mkn nasi. den makan bak orng kebuluran dari somalia lahh.

Monday, January 18, 2010

kembali kesekolah

bestnya lahh balik sekolah. jumpa ank2 murid ku yg memeningkan kepala. yeh2 dapat kelas sama gak taun ini so i carry foward lerr diaorng. ketua baru si azam baru. paskan mereka n bagi ajmal sentiasa dtng sek.just miss my past students lahh tambah2 akaun2 n science 3. taun nie lagilah semanagt bagi semua dpt A tuk science sbb ank2 lama masa taun petama jump balik tambah2 budak kesayangan 2A11 n 2A12 in seni 1 harap2 diorng passs Aminnn.
Azam tahun ini:
1. nak lebih garang
2. nak bagi banyak keje sek kat budak
3. take it easy in every thing yg bukan berkaitan
4. kalau rasa nak buat jahat kutilll tnagn
5. kuruskan bdn secara extrimmm
hahaha agak2 dapat tak??
Doakan ekk... Rahmat taun nie cikgu try lain ek...