Saturday, February 13, 2010

NEW ME


TAHUN NIE 2010
hope a better year 4 me. and this is my expired year 4 it. i decided to move on without it. tak sangka semudah ini i dpt lepaskan sesuatu yg tak terfikir akan dilepaskan dulu. dengan rela hati aku lepaskan whether it want or not, it its problem. but still tengah heeling gak. sakit oo. tq to u dear 4 helping me to recover. hidup lebih aman tenteram n jalan hidup kat depan nuhh dah dapat plan ngan baik. me n my own self jerr. Alhamdulillah to all my friends who help me so much pedihnya dah hilang adelah sikit2 rasa sengal. tq to all my big lab family. Terutama kak yati, kak nor, imah, kak K banyak sangat diaorng tolong selamatkan aku dari kegelapan huhu ganas ayat tuhh. and the most person i have to thank is 2 u. u know who are u kan. :) tq 4 Encik teddy yg maha besar tuu. i bet just some have that surprises as i have. besar gile sampai tak muat katil. ape pun 2010 aku nak mula buku baru buku lame kene bakar kot supaya tak der bukti2 yg akan merosakkan diri sendiri lagi.taubat tak nak lagi cari pasal dng kaum tu. Thank u semua...

Wednesday, February 10, 2010

GENTING TINGGI-CUTI-CUTI PERISTIWA

Cuti peristiwa ari tuuu sempat gi gi genting. naik genting ngan jonny ngan 2 sekutu kuat bab bejalan nie boleh diaorng ckp i nie gila takder perasaan. naik semua benda termasuk main rollercouster dengan perasaan kosong. tak jerit tapi ketawan orng kar sebelah. apa dah jadi kat aku nie.... dah mati ke hati nie. Auww........... tapi mmg best enjoy habis ngan FK n nora.

Tuesday, January 19, 2010

cuti2 malaysia


sambutan new year 2010 ngan FK n ...... huhahahahah kak no tau

nie gambar kat putrajaya. langkah paling berani di buat untuk taun ini. kalau kantaoi sesuailah dngan lagu tema blog nie.

tengah demam, tapi sempat gak gi mandi ayaq tejun ulu yem..... betiga fk n cik puan

nie kat melake... hahaha jauh ooo satu ari penuh aktiviti n skandal. meriam2 nie penuh maknanya tau. tak taulah yg mana nak meletup dulu.

sedap ooo asam pedas niee. dah dua minggu x mkn nasi. den makan bak orng kebuluran dari somalia lahh.

Monday, January 18, 2010

kembali kesekolah

bestnya lahh balik sekolah. jumpa ank2 murid ku yg memeningkan kepala. yeh2 dapat kelas sama gak taun ini so i carry foward lerr diaorng. ketua baru si azam baru. paskan mereka n bagi ajmal sentiasa dtng sek.just miss my past students lahh tambah2 akaun2 n science 3. taun nie lagilah semanagt bagi semua dpt A tuk science sbb ank2 lama masa taun petama jump balik tambah2 budak kesayangan 2A11 n 2A12 in seni 1 harap2 diorng passs Aminnn.
Azam tahun ini:
1. nak lebih garang
2. nak bagi banyak keje sek kat budak
3. take it easy in every thing yg bukan berkaitan
4. kalau rasa nak buat jahat kutilll tnagn
5. kuruskan bdn secara extrimmm
hahaha agak2 dapat tak??
Doakan ekk... Rahmat taun nie cikgu try lain ek...

Tuesday, December 29, 2009

terima kasih-takut-

ko jangan marah kalau kali nie aku juga terr emo mcm makcik tu. terimakasih sanagt2 sbb tema kasihh tolong aku tak ternilai sangat. ko paling senang aku lepas segala yg terbuku dah terlekat kat ati. tah napelahh aku caya kat ko sangat ek. tima kasih bagi aku kwn yg akan teman aku tiap hari. walaupun dia takleh ckp aku sajalah yg bebel kat dia gantikan ko. bila ko ckp tentag tu aku banyak terfikir. kesian palk kat aku nie kan. sampai ati dia buat kat aku. rasa teruk plak diri nie. huhuhuh... kebodohan aku yg aku sendiri tak dapat aku selamatkan. tapi ape nak buat tu dah ujian Allahkan. Ko selalu timbul bila aku sangat perlu dan jadi sedih sehh bila yg sepatutnya selesaikannya tuk aku tak dapat aku harapkan. ko suke jerr dengar aku bebel kan? banyak aku cite kat ko sampai mimpi2 aku pun aku citakan. mmg senag dengan ko. sangat senang. susahnya mulut orngkan?? terima kasih... semoga ko akan jumpa orng terbaik dlm hidup ko satu hari nanti. mcm nur kasih. mcm mami kata 'Allah tengah sediakan yg ter baik tuk ko'. kalau boleh tunggulah aku selesaikan semua dulu sblm ko pergi. aku takut nak hadapinya kalau tak seperti yg aku harapkan kalau ko tak derr.kurang2 kalau plan A x menyebelahi aku biarlah plan B ko masih aderr bagi aku sokongan. tapi keputusan di tngn ko aku takleh halang tapi aku harap snagt. apelahhkan kat depan aku nanti??? aku sngat takut wehhh...

Yang Terlewatkan

dimana kau selama ini
bidadari yang ku nanti
kenapa baru sekarang
kita dipertemukan
sesal kan tiada arti
karna semua tlah terjadi
kini kau tlah menjalani, du du du du du
sisa hidup dengannya

mungkin salahku melewatkanmu
tak mencarimu sepenuh hati
maafkan aku

kesalahanku melewatkanmu
hingga kau kini dengan yang lain
maafkan aku

tak berulang kembali
kau tak akan terlewati
segenap hati ku cari, du du du du du
dimana kau berada

walau ku terlambat
kau tetap yang terhebat
melihatmu, mendengarmu
kau lah yang terhebat

Monday, November 30, 2009

nota fizikk

kepada anak2 murid sy. sy minta maaf sbb telupa nak bagi nota tuu... sanagt2 terlupa... nanti dtng sekolah claim duit ek. soriiiii. good luck for ur spm

One more thing nota nie aderr copy right jng bagi kepada sesiapa pun selain dari bdk 5sc3

dapatkan kat hudah ek!!!!