Saturday, February 13, 2010

NEW ME


TAHUN NIE 2010
hope a better year 4 me. and this is my expired year 4 it. i decided to move on without it. tak sangka semudah ini i dpt lepaskan sesuatu yg tak terfikir akan dilepaskan dulu. dengan rela hati aku lepaskan whether it want or not, it its problem. but still tengah heeling gak. sakit oo. tq to u dear 4 helping me to recover. hidup lebih aman tenteram n jalan hidup kat depan nuhh dah dapat plan ngan baik. me n my own self jerr. Alhamdulillah to all my friends who help me so much pedihnya dah hilang adelah sikit2 rasa sengal. tq to all my big lab family. Terutama kak yati, kak nor, imah, kak K banyak sangat diaorng tolong selamatkan aku dari kegelapan huhu ganas ayat tuhh. and the most person i have to thank is 2 u. u know who are u kan. :) tq 4 Encik teddy yg maha besar tuu. i bet just some have that surprises as i have. besar gile sampai tak muat katil. ape pun 2010 aku nak mula buku baru buku lame kene bakar kot supaya tak der bukti2 yg akan merosakkan diri sendiri lagi.taubat tak nak lagi cari pasal dng kaum tu. Thank u semua...

No comments:

Post a Comment