Thursday, August 13, 2009

pembina tandu tuan puteri idelian




die nie dah 3 ari weng tah nape tah. pelik tul.....minum ubat batuk 1 botol. tido smp x sedarkan diri n asyik 'tollong kak yati' jerrr.... hahaha. rupa2 dia tengah membina tandu bahagia untuk puteri gunung idealian. hahaha inagt hero nie yg buat tauu......

Wednesday, August 5, 2009

kalau

hahaha kelakar lah plak... fizik f5 tak best diorng bosan lahhh. tak tau nak ajar mcmm dah sbb tajuk dia electronic. takleh nak sangkut ngan ape2 benda sekeliling. sengsara betul.... nasiblah 4sc3 ok. kita orng buat loncing roket satu pun tak naik tinggi. yg satu tu siap attack aku gi. sengaja bebudak nie. hehehe best gak kan bagi diaorng buat sesuatu yg baru.hahaha kak yati memberi aku satu benda yg mgkin memberatkan otak tapi ok lahh. tu kalau nak jwb aku tak tau nak jwb tapi. kalaulah kalau kan senang. nie kalau dia tuk cukup best untuk di kalaukan.

Tuesday, August 4, 2009

suke ek pindahh

hahaha suka kan dah pindah. banyak suka awk kan. pindah berpindah dari baik kepada lebih baik. ok life baru. lebih bnyyk mengekeliling rumah. rasa mcm tak kat asrama. dulu umah besar tapi banyk kat atas jer so mcmm bdk malas tapi mmg malag budak nie. satu gi soalan popelar mnggu nie. cikgu bila nak kawin n cemie ko bila nak kawin. nie semua sbb 3R lahh punya pasal.mmg semua diaorng nie membolahkan stress jerr. tngk dok sembang-sembeng kak dayang buat lawak spastik plak tanya aku berape harga album kawin mahfuzah. Manalah aku tau... but makin aku marah kalau org kesiahan aku. nape nak kasihan aku tak kawin that my choice mahhh. my parents very happy with my single life kalau aku ckp nak kawen papa akan jadi blerrr. kelakar gila muka dia... mcm tak nak lepaskan lagi. buat masa terdekat tak kot, tak taulah kalau aderr yg sesuai dokter kerr... hehehe... yg dulu dah mcm tak sesuae kot...tngklahh kalau aderr jodohh.... hehehe. doakan lahh ek sape yg membaca. tengah dalam perpindahan. semuanya hahaha....huhuhuhu....sedih...tension.... suka..........gembira........ tahhhh............ dah tak tau. tapi this couple of week i'm in my hardness life in my life. huhuhu... migrein teruk dah 1 minggu. nak lari taklehh, keje banyak silibus lagilah banyk nak habis. huhuhu.... i'm afraid there are no wonderful world in my life this period of time. terancam di ancam ancaman huhuh.. ngarut... ape pun balik kedah. hujung minggu nie. tak kira.
p/s: terima kasih is the simple word right, but its the hardest thing to do 4 us. right. hehehehehe